Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Sexualitatea precoce a copiilor: cine este de vina ?

Raspuns mamica: "Educatia, anturajul, in primul rand as spune ca cei 7 ani de acasa conteaza, ceea ce vede copilul acum pe internet, televizor etc. il poate influenta, de asta este foarte importanta educatia care le-o dam, nu putem spune ca numai parintii sunt de vina, si comunicarea cu ei este extrem de importanta. "

Raspuns mamica: "Parintii, societatea, democratia, educatia sexuala inexistenta in scoli. Sunt numai cateva exemple care pot continua la infinit. Depinde foarte mult ce, cum si cand ii vorbesti copilului tau despre inceperea vietii sexuale, ce riscuri pot aparea,ce boli se pot transmite pe aceasta cale. Noi, parintii, suntem primii vinovati, pentru ca nu comunicam la timp cu copiii nostri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.