Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe baiatul meu de 2 ani sa doarma toata noaptea?

Raspuns mamica: "Creeza-i o rutina de cand se trezeste pana adoarme. Daca se trezeste noaptea ca sa manance da-i inainte de culcare o masa copioasa care sa-l sature sa nu mai fie nevoie sa se trezeasca noaptea. Incearca sa nu-l bagi in seama cand se trezeste si el va adormi inapoi."

Raspuns mamica: "Daca copilul nu doarme ar trebui intai sa vezi de ce nu doarme, sa cauti motivul, poate ca nu doarme din cauza ca il deranjeaza ceva, poate il doare ceva sau poate ca doarme prea mult ziua si noaptea nu mai este obosit, daca este obisnuinta atunci e mai greu sa-l dezobisnuiesti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.