Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul sufera de constipatie / colici. Sa ii administrez ceaiuri ? De care ?

Raspuns mamica: "De obicei multi copii sufera de constipatie cand sunt mici, mai ales cei care mananca lapte praf, dar din cate stiu poti sa-i dai ceaiuri apa, compotul face minuni. Nu stiu daca exista si ceva medicamentos in farmacii, dar este bine sa intrebi pediatrul, si sa-i faci masaj pe burtica in jurul buricilui si sa-i indoi piciorusele pana la burtica."

Raspuns mamica: "Off, saracutul. Al MEU TOT ASA, A AVUT COLICI. Pentru COLICI EXISTA diferite ceaiuri, siropuri, dar nu prea au efect, insa in ceea ce priveste costipatia, sunt multe solutii. Ceiute calde, compoturi, supozitoare cu glicerina, masaj, din farmacii Dulphalac sirop."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.