Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand ar trebui sa-mi fac griji de tusea celui mic ?

Raspuns mamica: "Pai sincer eu mi-as face griji din prima zi... evident daca tuseste o data, de doua ori si a doua zi ar fi ok, atunci probabil ca nu as merge la doctor. Daca tusea mi se pare persistenta, cu siguranta as face o vizita la doctorul pediatru..mai bine sa fiu sigura ca este doar o simpla tuse, decat ceva mai grav."

Raspuns mamica: "Eu cred ca orice fel de tuse, fie ea insotita sau nu de un alt simptom ar trebui evaluata de un medic specealist. Tuse poate evolua foarte repede in laringita, bronsiolita si poate ajunge imediat la plamani. Eu recomand vizita la medic din propria-mi experienta cu cea mica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.