Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 8 luni nu vrea sa manance carne. Vreun sfat?

Raspuns mamica: "Nu e musai sa manance carne daca nu vrea, poti sa-i asiguri necesarul de proteine si vitamine si din alte alimente, fructe si legume, iaurturi care contin proteine, laptele, daca mananca de astealalte nici nu e nevoie sa mai manance carne; de asemenea oul e foarte bun."

Raspuns mamica: "Nu-l fortati sau nu insistati - trebuie sa-i introduceti care in alimentatie cate putin, iar la inceput sa fie pasata - sa nu vada ce ii dati sa manance. Fiica mea nu voia sa manance morcov - pentru ca nu-i placea culoare. Rabdare, iar daca nu vrea - va veni si momentul in care va cere singur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.