Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum sa imi fac gemenii sa se intreaca "corect" intre ei? Unul il lasa mereu pe celalalt sa castige.

Raspuns mamica: "Mie mi se pare chiar frumos ceea ce fac ei, dar daca vrei ca ei sa castige in cont propiu si cinstit, trebuie sa le vorbesti mult despre viata de adult, ca atunci cand vor creste vor fi nevoiti sa se intreaca fiecare cu altcineva si nu unul cu celalalt. Sau, de exemplu, la un joc, explica-le ca regula principala este ca fiecare castiga pe cont propriu."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca trebuie sa faci asta. Fiecare are felul lui de-a fi. Important este sa observi cum se simte cel care isi lasa fratele sa castige. Daca se simte bine, nu ai nici o problema. Este singura persoana pe care o va lasa inaintea lui. Totusi, ar fi bine sa-l convingi pe celalalt ca ar fi mai bine sa incerce sa castige cinstit. Pentru ca nu se va intrece mereu cu fratele sau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.