Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Crampe abdominale in timpul sarcinii - este normal ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu nu este normal; nu ar trebui sa simti nici o durere in zona abdominala cand esti incarcinata. Si eu am avut astfel de dureri si cel mai bine am facut ca am mers imediat la medic; astfel mi-a putut monitoriza sarcina fara probleme. Iti recomand sa mergi la medic imediat!"

Raspuns mamica: "Nu prea este normal, eu nu am avut asa ceva in timpul sarcinii, asa ca mai bine ar fi sa mergi la medicul tau ginecolog care te monitorizeaza si sa vorbesti cu el sa nu cumva sa suferi de un avort spontan. Mergi cat mai repede la medic ca sa fi sigura si linistita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.