Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa fac copilul sa nu mai arunce lucruri cand e suparat?

Raspuns mamica: "Explica-i ca nu este voie sa arunce cu lucruri. Sa iti spuna care este motivul supararii lui si tu o sa rezolvi problema. Daca continua, nu il baga in seama, spune-i ca nu ii vei acorda atentie daca procedeaza in acest fel, ca modul lui de exprimare nu rezolva problema!"

Raspuns mamica: "Daca nu vrea sa asculte ce i se spune, il poti pedepsi luandu-i lucrurile aruncate (in caz ca sunt jucarii sau lucruri la care tine) si sa nu i le mai dai decat daca se conformeaza regulilor d e buna purtare. Incearca sa-i rezolvi supararile cu calm si buna dispozitie, poate asa il determini sa nu mai dispere atunci cand ceva il supara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.