Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cat se plateste daca gradinita este particulara ?

Raspuns mamica: "Pai, in primul rand, cea mai ieftina gradinita particulara este de 450 ron, iar cea mai scumpa gradinita particulara de care am auzit este in jur de 800-900 ron pe luna plus taxa de transport pentru masina cu care sunt luati si adusi copii acasa, si taxa pentru activitati extrascolare care nu intra in pachetul pe care l-ati luat."

Raspuns mamica: "Deinde de localitate, de timpul pe care il petrece copilul la gradinita si de ceea ce primeste acolo. Fiica mea este la o gradinita particulara cu program scurt si platesc 80 de lei lunar, programul prelungit este 200 de lei (cu trei mese pe zi) si poate ajunge la 1500 de lei la alte gradinite."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.