Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum sa o conving pe fiica mea de 4 ani sa doarma dupa-amiaza?

Raspuns mamica: "Stiti cum este si cu acest conving sa doarma. Dumneavoastra trebuie sa ii faceti un program de somn copilului, atunci cand trebuie si nu cand vrea ea. Puneti-o in pat la aceeasi ora zilnic si veti vedea ca se va culca pana la urma, ca la gradinita iti este sau nu somn stai in pat si pana la urma adormi."

Raspuns mamica: "Pur si simplu daca nu are activitate si tu te asezi in pat cu siguranta va veni si ea langa tine ca si se va parea foarte placuta senzatia de a sta langa mami sa faca nani. Incearac acest lucru si vei vedea ca vei reusi si e va fi incantata de ideea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.