Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Imi poate explica cineva cum se pune fetita in pouch ?

Raspuns mamica: "In pouch copilul poate fi purtat in urmatoarele pozitii: pozitie leagan (sau semi-inclinat, care se mai numeste pozitie pentru alaptare, din motive obvious...), in pozitie tummy-to-tummy (sau broscuta, cu picioarele inauntru sau afara), si pe sold – pozitiile pot fi schimbate intre ele, fara a fi necesar sa scoti copilul din sling (ceea ce este foarte convenabil de exemplu cand copilul adoarme pe sold, il tragi in fata sa-si poata rezema capul de pieptul tau, si slingul ii ofera un suport lateral pentru caput partea dinspre umar al pouchului)."

Raspuns mamica: "Regleaza pouch-ul conform masurii tale cu 2 catarame mici in genul celor de la rucsac. Pune Pouch-ul pe umar si aseaza-l pe bebe, in una din cele 3 pozitii de purtare (pozitie leagan, pozitie alaptare si pozitie broscuta). Deci este foarte simplu si rapid."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.