Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cu ce solutie curatati oalele de inox pentru a nu ramane patate?

Raspuns mamica: "Adevarul este ca oalele din inox sunt foarte greu de intretinut... dar sunt cele mai bune. Am incercat cam toate cremele si solutiile de curatat din comert... dar nu prea dadeau rezultate. Mi-am amintit cum curata bunica mea oalele sa iasa curate... cu vechiul Tix."

Raspuns mamica: "Eu am o solutie de la sano pentru vasele din inox, dar si pentru obiecte din alama sau bronz. Solutia este contra calcarului si a invechirii obiectelor, am luat-o din greseala dar si-a facut treaba so cu oalele din inox dandu-le stralucire. O alta solutie este sa freci zona afectata cu bicarbonat de sodiu, apoi sa clatesti cu o parte apa si o parte otet, apoi o speli normal... dar iti ia o vesnici sa freci daca pata e veche."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.