Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum putem invata copilul sa doarma singur in patut ?

Raspuns mamica: "Poti invata copilul sa doarma singur in patut doar prin mult antrenament - si rezistenta din partea ta. Ideal este sa ilinveti din primele zile sa doarma in patul lui. Daca nu reusesti, mai tarziu va fi mai greu, la inceput va plange, te va ruga frumos sa il lasi in patul vostru, dar tu trebuie sa fii tare pe pozitii si sa nu cedezi."

Raspuns mamica: "Maricel o sa va fie cam greu ,ideal era sa il fi invatat din primele zile de nastere sim asa era mai simplu.Dar sa sti ca exista si cazuri ,spre exemplu baiatul verisoarei mele mic a dormit cu parintii in pat si pe la 3 ani a inceput sa doarma singur in patut ,sia acum la 5 ani tot in patut doarme.Poate ai noroc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.