Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati participat vreuna la joburi tip MLM (multi-level marketing)? Se castiga ceva sau ... imi pun sperante degeaba. Sunt acasa cu bebele si a fost una dintre recomandarile primite.

Raspuns mamica: "Sincer, eu sunt consultant oriflame iti spun ca se castiga destul de bine, mai ales ca la oriflame exista foarte multe bonusuri financiare pentru stimularea avansarii si cresterii in retea. Sunt multe cadouri la inceput constand in produse, dar dupa aceea cadourile devin financiare. Mai castigi un salariu."

Raspuns mamica: "Da, se poate castiga ceva si din acest job. Mult, putin in functie de realizarile facute in luna in curs. Depinde ce fel de persoane cunosti, cu multi sau putini bani. Sfatul meu este sa fii consultant la mai multe firme de tip mlm, ca sa poti oferta si produse ieftine si produse scumpe. Sunt multe pe piata: oriflame, avon, life care care au si produse bio si terapeutice, si multe altele. Cunosc o persoana care este reprezentant la toate 3 si castiga bani frumosi, dar va trebui sa faci si reclama la produse si sa stii comunica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.