Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cumva copilul meu de 19 luni bea prea mult ceai? Cum as putea sti?

Raspuns mamica: "Depinde cat ceai bea, daca bea 2 litri pe zi, da e, mult ... nu prea e recomandat sa ii dai ceai insa depinde si ce fel de ceai ii dai, in general ceaiul este pentru o afectiune ceva ... daca mananca suficient si bea lapte si ii faci suc de fructe natural poate ca nu va mai bea asa mult ceai."

Raspuns mamica: "La varsta de 19 luni, un copil ar tebui sa consume in jur de 1l de lichide pe zi. Daca dumneavoastra ati ales sa-i dati ceai in loc de apa - nu ar trebui sa-i dati mai mult de 1l. Isi va umple stomacelul numai cu lichide si va refuza mancarea sau se va satura numai din cateva guri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.