Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce este dopul de gelatina?

Raspuns mamica: "Dopul de gelatina, dopul gelatinos este dopul care iti cade atunci cand a venit momentul sa nasti. Este primul semn ca ti-a venit sa nasti si ca in curand vei intra in travaliu care se va intensifica incetul cu incetul. Trebuie stiut ca nu vei naste imediat dupa pierderea lui totala ci mai ai ceva timp pentru un dus."

Raspuns mamica: "Dopul de gelatina este dopul pe care il vei pierde cu cateva zile inainte de a naste sau chiar in acea zi. Dopului gelatinos are o consistenta mucoasa transparenta care rare ori vine insotita de firisoare de sange. Pierderea lui te anunta ca nu mai ai mult si intri in travaliu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.