Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce se maresc sanii si sunt sensibili in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Asta se intampla tuturor femeilor insarcinate. Sanii se maresc, devin sensibili si chiar si durerosi pentru ca se pregatesc pentru alaptare. Este un fenomen care trebuie sa se intample tuturor femeilor insarcinate, nu ai de ce sa te temi, este un lucru normal."

Raspuns mamica: "Este normal ca sanii sa se mareasca, sa fie mai grei si sensibili deoarece se formeaza laptele matern. Tot corpul sufera modificari din cauza hormonilor si instalarii sarcinii... Nu te ingrijora, este perfect normal si i se intampla oricarei viitoare mame."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.