Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum faceti fata pregatirilor pentru Sarbatorile de Paste pentru ca , sincer, simt ca nu mai am pic de vlaga?

Raspuns mamica: "Idem mami! si eu sunt obosita, mai ales ca nu ma ajuta nimeni la curatenie si cu doi copii mici (unul de 3 ani si cea mica de 8 luni) e foarte greu. Problema e ca eu ador sa fac curat, dar imi place daca nu ma ajuta si restul membrilor din casa, macar sa mentina curatenia pe care o fac eu (nu ma refer la cei mici, ci la sot si la socru). Personal cred ca e vina mea, ca eu i-am invatat puturosi pentru ca eu fac de toate in casa si curat si spalat si calcat si mancare si grija de copii tot tot. Sa vedem saptamana viitoare ce o sa fac de mancare pentru Paste, ca eu sunt si la dieta..."

Raspuns mamica: "Pentru curatenia de paste ne-am apucat mai devreme ca sa nu fim aglomerati in ultima saptamana. Daca ai ajutoare pe langa tine timpul trece mai repede di treaba se face foarte usor. In ultima saptamana incepem sa facem cateva retusuri prin casa, cateva cumparaturi, incepem sa facem bunatati si mancare. Daca iti faci un pregram... totul va iesi ok. Succes!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.