Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cine comanda la tine acasa: TU sau COPILUL? Ne amagim ca noi decidem, dar de fapt cel mic dicteaza totul.

Raspuns mamica: "Ei aici am avut si eu o problema pentru ca al meu e singur si foarte alintat si de aici el are ideea ca toti trebuie sa facem ca el. Am dus-o putin greu dar incet incep am inceput sa comandam noi .... pentru ca altfel nu stiu unde se ajungea cu mataielile si tavalitul pe jos."

Raspuns mamica: "Ne place sa credem ca noi suntem cei care comanda, dar in realitate noi primim doar comenzile puiului nostru ! De cele mai multe ori dorintele lui sunt lege pentru noi, asta nu inseamna ca face chiar ce vrea el pentru ca mai sunt si cerinte refuzate !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.