Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Tocmai m-am oprit din alaptat. Cat dureaza pana cand dispare laptele?

Raspuns mamica: "Ei bine la mine si acum, dupa jumatate de an de cand am intrerupt alaptarea, daca strang sanul tot mai curg cateva picaturi, laptele se opreste cam dupa o saptamana, depinde si de cata lactatie aveai inainte ... daca se intaresc sanii trebuie sa te mai storci din cand in cand cate putin ."

Raspuns mamica: "Eu am intarcat fata si la maxim 2 luni nu mai aveam nimic, nu imi curgea nimic si nici nu imi curge daca strang si nu am luat nici un fel de pastile. Spre exemplu mama mea care are peste 50 de ani imi spunea odata ca si acum mai are scurgeri daca strange."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.