Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este normal ca unii copii mici sa doarma in carucior ?

Raspuns mamica: "Este destul de normal ca unii dintre copii sa doarma in carucior, mai ales cand sunt scosi la plimbare. Dar trebuie stiut ca nu este bine sa tinem copilul sa doarma in carucior deoarece pozitia nu este destul de confortabila si nu este corecta. Asa ca nu il lasati sa doarma in carucior."

Raspuns mamica: "Daa, pentru unii plimbarea in carucior, miscarea in sine ii adoarme, dar nu e indicat sa il lasi sa-si faca tot somnul in carucior, datorita pozitiei, asa ca daca adoarme, il iei usor si il aduci acasa, in patut, la locul lui de somn. E cel mai indicat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.