Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Compusii fenolici din ceaiuri (tanin), sunt inhibitori ai ferului ?

Raspuns mamica: "Da, taninul din ceai si vin sunt inhibitori ai fierului. De aceea este recomandat sa nu beti ceai in timpul mesei, ci cu jumatate de ora - o ora inainte de masa pentru a pastra fierul din alimente intact. De asemenea, este indicat in ceai sa puneti si putin lapte pt ca acesta are rolul sa dezactiveze taninul."

Raspuns mamica: "Da, este adevarat compusii fenolici din ceai sunt infibitori ai fierului ... Pe cat posibil, consumati ceaiul dimineata, inainte de a lua micul dejun ... De retinut ca nu se consuma ceai in timpul mesei ... Daca sunteti consumatori de ceaiuri incercati sa le inlocuiti cu sucuri de fructe stoarse in casa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.