Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce fructe si legume ar fi benefice unei gravidute in 8 luni?

Raspuns mamica: "Orice fruct si orice leguma, consumate cu moderatie si alternativ. Organismul are nevoie de vitamine, iar acestea se gasesc din belsug in fructe si legume. Mare atentie la igiena, si, oricat de pofta ti-ar fi, nu le manca pana ce nu le-ai spalat bine."

Raspuns mamica: "Poti consuma orice fel de fructe si legume ... sunt foarte sanatoase ... le poti consuma in cantitati normale fara nici o problema. Este foarte important sa le speli foarte bine. Exista un parazit - se numeste toxoplasma si il poti gani pe fructe si legume nespalate si care este foarte periculos pentru bebelus."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.