Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In afara de orez, cu ce altceva pot face piureul pentru bebelusi mai consistent?

Raspuns mamica: "Poti incerca sa il faci cu faina de orez care il face mai satios, sau il poti face din cartofi si sa adaugi branzica de casa si sa amesteci este foarte bun. In rest ii poti face piureurile normale si in loc sa le faci consistente mai bine incerci sa ii dai dse mai multe ori pe zi mancare."

Raspuns mamica: "Piureuri pentru copii sunt o multime si se fac din ce vrei tu, orez pui numai daca trebuie, daca ii faci mancare in care tre sa pui orez ca altfel nu vad de ce ai pune, nu trebuie sa fie consistent ci sanatos si bun ca sa poata manca, orezul constipa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.