Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am citit ca "laptele matern nu este atat de sanatos pentru bebelusi!" - declaratia unor cercetatori. Ce parere aveti?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca este declaratia unor cercetatori, da-mi voie sa contest acest lucru, aceasta expresie am vazut-o pe fb ca fiind afirmatia unei mamici la o intrebare a unei alte mamici, si nu, nu este adevarat acest lucru, laptele matern este singurul lapte recomandat pentru toti copiii. * nota ajutaomamica: din cate am cautat si noi acum, este declaratia cercetatoarei Cynthia Colen, de la Universitatea din Ohio, care afirma ca bebelusii care sunt hraniti cu lapte matern sunt predispusi sa faca astm."

Raspuns mamica: "Unii cercetatori nu au ce face, sau nu au cu ce se face cunoscuti. De aceea scot pe piata tot felul de idei trasnite, poate-poate atrag atentia. Nu am auzit pana acum (de 2014 ani incoace) sa se imbolnaveasca un singur copil din cauza laptelui matern. Poate fac reclama vreunui produs ce ar putea sa-l compenseze."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.