Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Am facut un test de sarcina acasa si a fost pozitiv. Testul doctorului a fost negativ. Nu inteleg.

Raspuns mamica: "Se intampla des ca sa iti faci un test si sa iasa pozitiv si tu de fapt, sa nu fii insarcinata, poate nu l-ai facut cand trebuie sau cum trebuie, se mai intampla si invers sa fii insarcinata si testul sa iti arate ca nu esti, dar, daca doctorul ti-a spus ca nu esti insarcinata cel mai probabil nu esti."

Raspuns mamica: "Pentru a elucida problema si pentru a fi sigura daca esti sau nu insarcinata, mai fa un test acasa, urmand intocmai instructiunile de pe ambalaj si de preferat ar fi sa fie facut dimineata la prima urina. Poti face si analiza la sange - cred ca e mai sigur asa decat testul de sarcina. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.