Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot fi insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?

Raspuns mamica: "Depinde acum cu ai menstruatia daca o ai regulata sau nu, de la ultima menstruatie trebuie sa treaca cel putin 28 de zile pana la 35 de zile, acum mai depinde si de cate zile are si luna care a trecut, dar cu un test de sarcina cred ca se rezolva misterul."

Raspuns mamica: "Puteti fi insarcinata sau puteti suferi o dereglare hormonala din cauza stresului acumulat din viata de zi cu zi. Lipsa menstruatiei nu ne indica tot timpul faptul ca suntem insarcinate. Un test de sarcina,u n control ginecologic sau un set de analize te va lamuri cel mai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.