Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Se trateaza rinita alergica la copii ?

Raspuns mamica: "Rinita alergica este o boala din ce in ce mai raspandita in lume si in general apare la copii dupa varsta de 3 ani. Din cate stiu, formele usoare se trateaza cu antihistaminice care se vor lua pe gura. Iar in cazurile mai severe se dau si picaturi de nas si spray nazal ce contine corticosteroizi."

Raspuns mamica: "Se trateaza cu sprayuri nazale, pe baza de apa de mare, depinde si de copil, cat este de sensibil la alergeni, rinita alergica poate fi dobandita sau mostenita, daca este mostenita nu se poate trata, daca este dobandita copilul trebuie sa urmeze un tratament recomandat de medicul pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.