Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la ce varsta poate manca branzica sau iaurt din comert ?

Raspuns mamica: "De la varsta de 6 luni daca diversificarea mancarii a fost facuta deja. Pe la sase luni ii puteti introduce branzica facuta in casa cu lapte si calciu, iaurtul la fel facut in casa sau cumparat dar sa fie iaurt natural sub nicio forma cu fructe ca nu ii va face bine."

Raspuns mamica: "De la 6 luni poate manca branza dar eu iti recomand sa ii faci in casa. Daca gasesti sursa de lapte (nu UHT) ii faci in casa branzica in fiecare zi. Trebuie sa fie mereu proaspata si o poti combina cu altceva daca nu ii place singura. Nu trebuie sa pui multe pastile de calciu lactic cum mai recomanda unele mamici ptr ca afecteaza rinichii. Oricum branza facuta in casa este mai buna decat branza din comet care contine lactoza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.