Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Bubite mici pe piele de la caldura, este posibil? Asa mi-a spus dermatologul... Baietel de 2 anisori. Ne-a dat un unguent.

Raspuns mamica: "Da, este foarte posibil ca bubitele sa fie de la caldura, de la materialul imbracamintei, de la transpiratie. Totusi e bine sa mergeti si la pediatru, sa nu fie vreo boala a copilariei manifestata doar prin bube nu si prin febra. Trebuie ajuns la pediatru daca bubitele provoaca mancarime. Daca sunt bubite iesite de la caldura, vor trece. Eu as folosi bicarbonat de sodiu dizolvat cu apa pentru a tapa periodic zona afectata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.