Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Stiti care sunt testele de infertilitate, si la ce fel de medic trebuie sa mergi ?

Raspuns mamica: "In primul rand anamneza adica: istoric medical, medicamente pe care le iei, consumul de cafea, tigari, alcool, expunerea la chimicale, obiceiuri sexuale, lenjerie intima folosita, sarcini sau avorturi anterioare, regularitatea ciclului, metode de contraceptie. Apoi este examenul fizic, teste hormonale de sange, ecografie transvaginala, testul postcoital, histeroscopia si mai sunt vreo doua. Iar medicul trebuie sa fie specializat in probleme de fertilitate."

Raspuns mamica: "Medicul ginecolog iti va da indicatiile necesare. De obicei, el se ocupa de aceste teste, impreuna cu un medic generalist. Trebuie sa faceti testele impreuna cu partenerul de viata, deoarece este posibil ca oricare din voi doi sa fiti infertili. Se ia in considerare si istoricul medical al familiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.