Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce ma dor sanii in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Pe perioada sarcinii corpul nostru sufera mici transformari si odata cu ele apare si discomfortul si dureri ale sanilor. Aceste dureri sunt cauzate, in principiu, de marirea volumului si a greutatii lor. Sfarcurile sunt mai sensibile in aceasta perioada."

Raspuns mamica: "Din cauza dereglarilor hormonale care au loc, corpul noastru sufera o serie de modificari si din acest motiv ne dor sanii, isi maresc volumul, inseamna ca se pregatesc pentru lactatie... eu nu am avut probleme cu sanii in sarcina insa am avut dupa ce am nascut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.