Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat adecvar contine afirmatia: daca slabesti scapi de boli?

Raspuns mamica: "Eu nu pot sa vorbesv decat din exeprienta mea dar si a mamaitei mele. La mine: cand aveam 64 de kg, dupa dupa 2 sarcini ma simteam tot timpul obosita, aveam dureri abdominale, daca mergeam repede sau urcam scari gafaiam de zici ca era "scroafa in calduri" (sxuze, intotdeauna am ras singura de mine). Dupa 4 luni de dieta si miscare normala (mai mult curatenie in casa, alergat dupa copii, un pic de dans acasa), am salbit pana la 51 de kg (deocamdata), iar starea mea s-a imbunatatit, nu mai obosesc. Cel mai important este ca psihic sunt ea mai fericita, am scapat de depresie si asta e celmai important."

Raspuns mamica: "Foarte mult adevar... cu o greutate mare spre obezitate iti obosesti inima, ficatul si chiar coloana ! De astea stiu sigur, dar greutatea peste limita normala aduce cu siguranta foarte multe boli care sunt mana in mana unele cu celelalte ! Nu stiu daca scapi rapid de boli, dat te vei simti mai bine cu siguranta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.