Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Urmariti stirile? Credeti ca sunt, intr-adevar , stiri de importanta nationala?

Raspuns mamica: "Unele da, altele nu. De exemplu, relativ la ce s-a intamplat astazi pe scena politica numai de importanta nationala nu e vorba. Nu consider ca e de importanta nationala faptul ca un presedinte de tara iese la atac impotriva Parlamentului nu ar vota o lege care ar afecta poporul ci mai degraba sa-si apere interesela sale personale. Sunt si stiri de importanta nationa insa multe dintre ele lasa de dorit."

Raspuns mamica: "Nu imi place sa urmaresc stirile. Ma ingrozesc ce aud acolo si ma apuca teama. E bine sa stii si ce se intampla in tara si sa fii la curent cu tot. Dar eu nu prea sunt interesata din moment ce ma simt rau cand aud. Mie frica si sa merg singura pe strada."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.