Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ii dau dintii sau e altceva? Este tot mai nervoasa bebita :)

Raspuns mamica: "Se poate sa-i iasa si dintisorii. Ce varsta are? La fel, incepe sa-si arate si mica lor personalitate care este destul de dezvoltata si nici nu-ti dai seama cand se mareste zi de zi. Daca este vorba de dintisori, uita-te la ea in gurita daca baga manuta sau musca."

Raspuns mamica: "Da, de obicei atunci cand le dau dintisorii la copii devin mai agitati, mai plangaciosi si isi baga des manutele in gura si saliveaza excesiv. Acum depinde de la copil la copil, unii fac febra, altii diaree, altii saliveaza excesiv si sunt copii care nici nu simt cand le dau dintisorii. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.