Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat de sanatos va fi mai tarziu, un copil care a facut otita cand era bebelus?

Raspuns mamica: "Foarte sanatos daca otita a fost tratata si nu are nimic copilul acum, otita poate fi intr-adevar periculoasa daca este netratata insa de multe ori nici nu iti dai seama ca au avut otita, nu afecteaza cu nimic un copil care a avut otita cand a fost mic, mai tarziu."

Raspuns mamica: "Foarte sanatos nu cred ca otita care a fost tratata coret in stadiu de bebelus poate afecta copilul atunci cand va fi mare. Daca intr-adevar o lasa-i netratata in timp putea duce la complicatii si urmari serioase. Asa ca nu-ti mai face asemenea griji."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.