Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand ii dati copilului vostru prima data gogosi dupa 1 an?

Raspuns mamica: "Prima gogoasa a mancat-o micutul meu cand avea in jur de 11-12 luni. I-am cumparat o gogoasa de la brutarie si spre surprinderea mea a mancat-o toata si chiar a fost multumit ca a mancat ceva nou. Deci, daca mictul tau are peste 1 an poti incerca sa-i dai gogoasa, dar sa fie rece."

Raspuns mamica: "Gogosile sunt foarte dulci si au mult ulei, sunt prajite in baie de ulei. Cred ca ar fi mai bine sa optam pentru biscuiti sau alte tipuri de alimente dulci. Gogosile sunt indicate mult mai tarziu ... Cateodata si oamenilor mari le provoaca stari de greata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.