Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pot sa aflu sexul copilului meu fara ecografie?

Raspuns mamica: "Poate dupa calendarul chinezesc, mie mi-a spus taman invers, la baieti ca am fata si la fata ca am baiat, nu poti afla sexul copilului fara sa faci o ecografie parerea mea, se mai spune ca daca ai burta rotunda faci fata si lunguiata baiat, dar nu este asa tot timpul."

Raspuns mamica: "Din batrani este o metoda care, cel putin la mine, a functionat si a fost exact contrariul ecografului. Cineva iti presoara un pic de sare in par, pe cap - fara sa stii - si daca te scarpini la nas - e baiat, in cazul in care te stergi la gura - e fetita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.