Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mamici, ce pastile ati luat pentru stimularea ovariana?

Raspuns mamica: "Stimularea ovariana este un tratament ce consta instimularea ovulatiei si maturizarea folicului. Nu am avut nevoie de asa ceva dar din auzite stiu ca medicamentele cele mai des folosite pentru a stimula ovulatia sunt Clomifenul Citrat (Clomiphene citrate) si Serofen (Serophene)."

Raspuns mamica: "Din nefericire nu am luat pastile pentru asa ceva... medicul meu ginecolog mi-a prescris ovule... care au fost extrem de incomode... ceaiuri din plante... etc. Dar inainte sa-mi prescrie ceva, mi-a facut cateva analize. Ecografie nitravaginala.. .dupa rezultate mi-a prescris tratamentul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.