Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mai poate exista riscul unui avort spontan la o graviduta in 8 luni?

Raspuns mamica: "La 8 luni riscul unui avort spontan este foarte mic sau chiar inexistent ... Avorturile spontane sunt frecvente pana la 5 luni. 80% dintre avorturile spontane au loc in primele 12 saptamani de sarcina, asa ca te sfatuiesc sa stai linistita si sa incerci sa fii optimista."

Raspuns mamica: "La opt luni poti dormi linistita, visand la clipele fericite cand il vei tine pe bebelus in brate. Riscurile de a face un avort spontan sunt de 3-4 %, si doar in cazul gravidelor care au avut probleme pe parcursul sarcinii. Daca totul a decurs normal pana acum, si de acum va fi bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.