Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce are fata mea puncte rosii sub ochi?

Raspuns mamica: "Incercati sa ii dati cu o cremita poate acolo transpira mai mult si se irita de la transpiratie. Sau poti oricand sa mergeti la pediatru sau la un doctor dermatolog de copii si sa ii aratati punctele rosii de sub ochisori si va va spune ce are, daca este ceva."

Raspuns mamica: "Si fetita mea de 7 ani face asemenea pete sub ochisori mai ales cand este obosita. Eu am intrebat medicul si mi a spus ca nu sunt probleme este datorita tenului ei foarte alb si de aceea cand oboseste obosesc si ochisorii. Intr-adevar dimineata nu mai are nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.