Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Laptele de vaca este bun pentru copii de 6-7 luni?

Raspuns mamica: "Nu prea este bun - asa zic cercetatorii. Insa cunosc persoane de la tara, care si-au hranit bebelusii inca din prima saptamana de viata cu lapte de vaca si nu au patit nimic. Sunt perfect sanatosi, grasunei si frumosi. Asa ca nu stiu ce sa va zic - puteti incerca sa-i dati copilului lapte de vaca - prima data indoit cu ceai."

Raspuns mamica: "Daca nu aveti posibilitatea pentru ai da un alt lapte este bun si laptele de vaca insa cu grasime putina. Eu v-as sfatui sa mergeti pe UHT care e mai sigur. Insa de oricare i-ati da trecerea de la lapte maetrn sau praf se face usor, usor ... adica introduceti o cantitate, apoi putin mai mult si nu dintr-o data pentru ca sa nu faca alte complicatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.