Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Fiul meu vitreg m-a facut sa plang astazi. Cum sa reactionez !?

Raspuns mamica: "Poate fiul vitreg este la perioada adolescentei o perioada destul de critica prin care toti am trecut. Parerea mea este sa-l lasi sa se calmeze, iar can se va linisti incearca sa porti cu el o discutie sa vezi ce anume l-a suparat. Incearca sa fi cat mai apropiata de el si incearca sa-l intelegi, poate ceva l-a suparat. Stai linistita maine totul va fi bine si toate problemele se vor rezolva."

Raspuns mamica: "Probabil il frustreaza ceva, e destul de greu pentru el sa aiba o alta mama. Poti reactiona cu calm in prima faza, dar daca copilul este rau intentionat si isi face un obicei din a te supara trebuie sa ai o discutie mai serioasa cu el (presupun ca e un copil mai mare de 10 ani), sa ajungeti la un consens."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.