Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce scutece refolosibile imi recomandati?

Raspuns mamica: "Sunt mai multe firme care au scutece textile bune. Printre ele Charlie Banana, Tots Bots, Little lamb, Itti Biti... Eu iti recomand cu drag sa iei scutecele pre-loved (adica second), sunt bine intretinute si nu sunt chiar asa de scumpe. Pe facebook este un grup Clubul scutecelor textile si mamicile de acolo vand scutece, dau sfaturi si isi expun colectile de scutece."

Raspuns mamica: "Noi am folosit scutece textile de la Charlie Banana cand mai ramaneam fara pampers ... Sunt bune, au sistem de prindere, dar nu se compara cu Pampers ... Cel putin nu pentru mine ... eram singura cu pitica acasa, nu aveam timp sa mai spal si scutece ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.