Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul se loveste singur de barele de la patut. Ce sa fac ?

Raspuns mamica: "Sa-i pui niste aparatori, protectii pentru patut, in cazul in care nu ai sau nu poti achizitiona poti sa ii pui niste paturi mai grosute dintr-un capat in altul sau niste perne de acelea lunguete insa trebuie avut grija sa nu cada peste el, poti confectiona si tu aparatori, cosi un material roata im prejur si-l umpli cu vatelina."

Raspuns mamica: "In primul rand vorbeste cu el si explica-i ca nu e bine sa faca asa chiar daca e mic. Ai mare grija ca se poate rani grav. Cumpara-i sau confectioneaza-i tu aparatori pentru marginile patutului dar si asa ai grija ca tot se poate rani. Il poti lua la tine in par o perioada pana se dezobijnuieste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.