Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Exista grupuri pentru copii mici aproape de Bucuresti?

Raspuns mamica: "Am inteles ca sunt destul. Tot ce trebuie sa faci este sa te interesezi unde si cand se intalnesc. Apoi mergi cu bebe, te prezinti si soliciti acordul de a te integra intr-un astfel de grup. In mod normal, nu ar trebui sa ai nici un fel de probleme. Incearca doar ca mamicile din grupul tau sa aiba cam aceeasi situatie materiala, pentru a nu exista divergente."

Raspuns mamica: "Din auzite stiu ca sunt. Acum, daca e s-o luam asa intrebarea ta e putin ambigua si nu prea stim de ce sa ne legam. Depinde ce fel de grup cauti in functie de activitatea pe care o desfasoara grupul respectiv. Eu iti recomand pentru inceput Asociatia Smiles care isi desfasoara activitatea in mai multe orase ale tarii, printre care bineinteles si orasul Bucuresti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.