Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand voi incepe sa produc lapte?

Raspuns mamica: "Dupa ce vei naste laptele vine de la sine, uneori la unele mamaici curge cateva picaturi daca incerci sa te storci inca de cand sunt insarcinate, la unele mamici vine mai greu, la cezariana din cate stiu vine laptele mai greu, insa fii fara grija ca iti vine laptele dupa ce vine si bebe."

Raspuns mamica: "In mod normal, laptele vine odata cu nasterea. Dar sunt cazuri in care poate aparea si un pic mai devreme, cu cateva zile inainte de nastere sau chiar cu 2-3 saptamani inainte, depinde de fiecare organism si sarcina in parte. La cezariana, intr-adevar, vine un pic mai greu, dar vine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.