Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bebelusul meu pare ca aproape numai incape in scaunul de masina. Sa il pun direct pe bancheta ?

Raspuns mamica: "Daca are cel putin trei ani atunci ar trebui sa il pui fara grija legat cu centura direct pe bancheta, mai ales ca nu o sa ai nicio problema legala daca te opreste politia. Dar daca are sub trei ani atunci ar trebui sa il pui in scaunul special, iar daca nu mai are loc ar trebui sa ii iei alt scaun mai mare."

Raspuns mamica: "Legal nu aveti voie sa lasati copilul pe bancheta din spate neinsotit. In cazul in care dumneavoastra conduceti masina si nu are cine sa stea cu bebe in spate, va trebuie neaparat un scaun auto potrivit varstei sau greutatii bebelusului. Amenzile sunt destul de usturatoare in cazul in care nu aveti scaun de masina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.