Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu a capatat tot felul de obiceiuri urate, cum ar fi scobitul in nas. Ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Sa-i dati peste manuta de fiecare data cand exercita acel obicei. Ii puteti explica de fiecare data cand face acel gest - ca nu e frumos si nici sanatos - la un moment dat se va dezvata de obiceiurile urate. Daca il lasati, e posibil sa procedeze asa toata viata."

Raspuns mamica: "Atrage-i atentia ca nu are voie sa se scobeasca in nas in public. Ii poti spune ca se poate scobi doar atunci cand este singur, cand nu il vede nimeni! Scobitul in nas il face orice om in intimitatea sa. Este destul de mare sa inteleaga ca nu are voie!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.