Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este permis sa folosesc autobronzante in sarcina?

Raspuns mamica: "Nu cred ca este permis... in frumoasa perioada de sarcina poti folosi doar produse destinate acestei perioada. Autobronzant pentru gravide nu am auzit pana acum sa fie... E mai bine sa eviti sa folosesti asa ceva pot avea efecte negative asupra fatului."

Raspuns mamica: "Nu cred ca pe instructiunile de folosire spune ca femeile insarcinate nu au voie sa foloseasca produsul autobronzant, dar pentru siguranta ta si sanatatea bebelusului tau, mai bine evita produsul in aceasta perioada pentru a evita o eventuala complicatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.